Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vipassana meditatiedag bhikkhu Dr. Vimokkha

2 november 2019|09:00 - 19:00

Voor mensen met enige ervaring in de beoefening van Vipassana meditatie.   Begeleiding door Phra Dr. Vimokkha Medhino.  Op inschrijving.

Bhikkhu Acharn Dr. Vimokkha Medhino, is de abt van Wat Pipphalivanaram, een Thais bosklooster gesticht door de Grote Meester Kassapamuni in Thailand. Acharn blinkt uit in het onderrichten van oplettendheid en Vipassana- inzicht meditatie door technieken van de grote meesters van Thailand te combineren met zijn eigen zelfontdekkingen. Zijn onderricht kan het beste worden omschreven als toegankelijk en pragmatisch. Ze zijn gericht op een onmiddellijke directe ervaring van de aard van de geest.

Acharns boek getiteld “The Development of Mindfulness in the Practice of Meditation” werd in het Thais gepubliceerd door Amarin en wacht op publicatie in het Engels. Acharn was tevens een pionier voor trainingsprogramma voor mindfulness op de werkvloer dat wordt gebruikt door bedrijven en lokale overheidsinstanties in Thailand. Acharn heeft actieve studenten over de hele wereld, waaronder Thailand, Maleisië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland, Italië, Polen, Hongarije, Wit-Rusland, Rusland en de Verenigde Staten.

Er zijn maximaal 20 deelnemers, bij meer kun je je op een wachtlijst laten plaatsen.

Met pindabat en lunch.

  • Zaterdag van 9:00-19:00 uur.
  • De meditatiedag is op basis van dana (vrijwillige bijdrage), met een richtlijn van € 35,00.
  • Aan het einde van de dag is gelegenheid dana te geven voor het onderricht.

Gegevens

Datum:
2 november 2019
Tijd:
09:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,

Gegevens

Datum:
2 november 2019
Tijd:
09:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,


Inschrijven activiteit