Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avondmeditatie (donderdag) – Karunika

14 april 2022|18:30 - 20:30

- € 10

Wekelijkse fysieke meditatiebijeenkomst, het komende jaar in Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam.

De avond bestaat uit een loop- en zitmeditatie en aanvullende oefeningen. Inloopgroep, begeleiding Aad Verboom.

De donderdag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.  Op de maandagavond is er een Online meditatie voor ietwat gevorderden, tenzij er een andere activiteit is gepland.  De meditatieruimte is voorzien van meditatiekussens en -bankjes.  Het is handig om ruim zittende kleding te dragen.

Toelatingseisen in verband met Covid-19    

Vanuit onze visie op de boeddhistische ethiek zien we Covid-19 als een risico voor de begeleiders en deelnemers maar ook als een risico om anderen te besmetten.  We hebben er daarom voor dit moment voor gekozen om de toegang tot de fysieke activiteiten te beperken tot mensen die aantoonbaar beschermd zijn.  Dit conform de richtlijnen van de rijksoverheid (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs). Als je mee wilt doen, zorg dan dat je de Corona check app met QR code kunt laten zien.  Alternatieven zijn een door de GGD of huisartsen ingevuld ‘geel boekje’ of een PCR test met negatief resultaat die maximaal 36 uur van tevoren is gedaan.

We zijn ons ervan bewust dat hiermee bewijzen van bescherming tegen Covid-19 vanuit de ‘alternatieve’ of ‘niet-reguliere’ geneeskunde niet geaccepteerd worden. We hopen dat dit binnen afzienbare tijd wel het geval zal kunnen zijn.   Voor vragen en opmerkingen, mail s.v.p. naar info@dhammadipa.nl.

Tenslotte, de richtlijnen vanuit de overheid zijn verregaand versoepeld, maar er is nog steeds sprake van een zeer hoog aantal besmettingen.  Dhammadipa kiest er daarom voor om voorlopig uit te blijven gaan van het bovenstaande beleid.

Dana

De donderdagavond wordt georganiseerd op basis van dana, met een richtlijn van € 10 als bijdrage aan de vaste kosten, zoals de huur.  Dana betekent vrijgevigheid.  Je kunt digitaal dana geven door een bedrag over te maken naar Giro NL85 INGB 0005019113 ten name van Dhammadipa, Amsterdam.  Er is ook een dana box aanwezig zodat je dana kunt geven met contant geld.

Gegevens

Datum:
14 april 2022
Tijd:
18:30 - 20:30
Kosten:
€ 10
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Dhammadipa – Vipassana meditatiecentrum gevestigd in Amsterdam.
E-mail
info@dhammadipa.nl

Gegevens

Datum:
14 april 2022
Tijd:
18:30 - 20:30
Kosten:
€ 10
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Dhammadipa – Vipassana meditatiecentrum gevestigd in Amsterdam.
E-mail
info@dhammadipa.nl


Inschrijven activiteit