Activiteiten

altHet activiteitenprogramma kun je bekijken op de site of in PDF-formaat downloaden.

Het Dhammadipa Vipassana Meditatiecentrum verzorgt de volgende activiteiten:

 

 

 

 

Meditatieavonden

Je bent van harte welkom een keer te komen mediteren op onze meditatieavonden. Je kunt gewoon komen, inschrijven is niet nodig. De meditatieavonden zijn wekelijks:

Maandag 18:00 - 20:00 o.l.v. Peter Baert of Dick Lagrand, voor gevorderden.
Donderdag 19.30 - 21.00 o.l.v. Adi Ichsan, voor beginners of mediterenden met enige ervaring.
 

Meditatieochtenden

Twee uur voor stilte en verdieping van 10:00 tot 12:00 op zondag.

Je kunt gewoon komen, inschrijven is niet nodig. Vanwege andere activiteiten is er niet elke zondag een ochtendmeditatie. Houd voor de juiste data deze website in de gaten.

Lees meer...

Themadagen

Dhammadipa organiseert themadagen en -avonden met vipassana of mettameditatie. In het voorjaar organiseert Dhammadipa een Mettadag met Jotika en Arjan Schrier. In het najaar is er een abhidhamma studieweekend met zr. Agganyani en een metta meditatieweekend met Visu Teoh.

 

Lees meer...

Meditatieweekends

De weekends zijn geschikt voor mensen die een Introductiecursus vipassana meditatie hebben gevolgd of ervaring hebben met meerdaagse meditaties.

Weekends vinden plaats bij Dhammadipa. Overnachten in het centrum is niet mogelijk, wel wordt voor een warme lunch gezorgd.

Lees meer...

Retraites

De stichting Sangha Metta organiseert retraites van 3 dagen tot enkele weken onder begeleiding van Jotika Hermsen. Zij is verbonden aan Dhammadipa als een van onze leraren en begeleidt veel retraites in binnen- en buitenland.

Informatie over retraites vind je op de website van Sangha Metta.

Lees meer...